Neverending Story

Shop Redesign  ::  2014

Moved most of the tools about, making more space for set-up & finishing.  The main duct line now collects at the back of the shop beside a new drying rack.

Drying rack is made of 2 french cleats, allowing each adjustable rack to move left & right.  There is also a heater on a stand, aiding in spray finish set-up.  The new waterborne lacquers are finicky about heat & humidity.

Machine base tables are on wheels, pulling them out to use, pushing back against windows when finished.  Overall I’m glad to have the extra space, having stationary tool positions hasn’t worked in this small shop.

One thing left to do – something productive.

 

Advertisements

One thought on “Neverending Story

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s